At arbejde med hunden

Som de fleste hunde, så elsker min at arbejde. Vi skal ud i felten og søge, vi skal træne lydighed, og der skal være plads til leg. Jeg foretrækker området omkring vores sommerhus, hvis jeg kan slippe af sted med det. Her er enge, brakmarker, jeg må låne af landmanden, og der er skov og strand. Perfekte omgivelser til at træne i, hvor vi begge får rigtig meget ud af det. Og Kalle ved, at når han får vesten på, så er det, fordi vi skal arbejde sammen.

Lokkeænder til ham

Der er rigtig mane gode måder at træne på, og jeg bruger mange forskellige. Lokkeænder virker helt fantastisk. Med duft på kan de kastes og gemmes, og jeg kan være helt sikker på, at den bedste hund i verden nok skal finde dem hver eneste gang. Om det er til lands, til vands eller i luften. Belønningen er bagefter, at vi kaster bold, som han henter. Endnu en favorit, som giver en træt mig og en træt ham.

Reelt er meget af det, jeg bruger, udstyr til jagt, for det er udviklet af dygtige folk, der ved, hvad der skal bruges for at arbejde med en god jagthund. Min Kalle går dog ikke på jagt, men han bruger alt udstyret. Og han elsker det lige så højt som jeg. Når jeg skal bruge nyt, så har jeg fundet ud af, at jeg kan få den bedste kvalitet billigt hos xtragrej, hvor jeg også kan udstyre mig selv med det, jeg skal bruge.

Når vi kommer hjem, så kommer vesten af og også mit tøj. Det hele bliver vasket og ordnet, og så er vi hurtigt klar igen. Når vi er hjemme, så er Kalle familiens store barn. Han slænger sig i sofaen, og han bliver kradset på maven. Kun det bedste er godt nok til ham.