Der skal nye låse til

Vi har været forskånede for indbrug indtil nu, men vi kunne ikke længere undgå ubudne gæster, så da vi kom og skulle bruge vores spejderhytte i weekenden, så stod døren åben og alt var rodet igennem. Heldigvis havde de ikke begået hærværk, så vi kunne bruge alt det, som de ikke havde taget.

Det hele skulle sikres grundigt

Det største problem var, at vi nu skulle finde nye låse til alle døre og vinduer med vores budget. Det er jo ikke, fordi vi har millioner at smide rundt med. Vi gik derfor i gang med at finde et sted, hvor vi kunne få nogle gode låse til en god pris, fordi vi grinende erkendte, at diverse knob og knuder ikke kunne gøre det.

Det er også for at sikre alle børnene, der ikke synes, det er en god oplevelse, og de skal føle sig trygge, når vi tager herud og nyder tiden sammen. Vi overnatter også herude, og derfor betyder sikkerheden for os alle sammen endnu mere.

Vi er praktiske typer

Da det kun var låsene, der skulle skiftes, valgte vi at gøre det til et projekt for os voksne. Det ville holde prisen nede på noget, hvor vi kunne være med. Noget der også blev muligt, da vi så priserne inde hos http://thoms-laase.dk/.

De leverede endda på rekordtid, så vi kom hurtigt i gang med det hele, og vi kunne vise alle de nye låse frem for børnene og fortælle dem om, hvor godt de ville passe på vores hytte, så det var sikkert at komme herop og lige så sikkert at tage af sted igen.

Børnene var dog ikke de eneste, der var imponeret over låsene, men vi andre gik lige så meget op i den imponerende kvalitet, de gode priser, den hurtige leveringstid og den mere end bare fremragende service, vi fik.