Det handler om at blive set

Der er messer hele året rundt, og det hele handler om at blive set og husket. Det er derfor, det er så vigtigt, du får nogle ordentlige tryksager med til messen og får nogle ordentlige vimpler og flag, så man let kan finde frem til vores stand. Vi skal jo gerne undgå samme episode som sidste år, hvor ingen kunne huske os, og hvor vi faldt i et med mængden.

Reklame på et budget

Som de fleste andre mindre virksomheder, så har vi ikke ikke en stor reklameafdeling, og vi har heller ikke muligheden for at bruge formuer på vores markedsføring, men samtidig vil vi gerne vise flaget, vise hvem vi er, og vise alt det, som vi kan tilbyde. Det betyder, at det er de løbende ideer, der bliver brugt for at gøre reklame for os, og det er desværre med blandet succes, må jeg erkende.

Ved et tilfælde faldt jeg over http://billig-tryk.dk, som er en blog, hvor andre selvstændige skriver om, hvordan de har gjort brug af forskellige tryksager i forbindelse med deres markedsføring, herunder ved messer, og det var et af de bedre tilfælde for mig.

Jeg satte mig ned og begyndte at læse om deres erfaringer med alle mulige forskellige former for tryksager i forbindelse med deres markedsføring, og jeg så hurtigt nogle muligheder for vores firma, der kunne realiseres rigtig billigt hos trykpriser.dk.

Succesfuld messe

Som bekendt nærmere messen sig med hastig fart, så der skulle arbejdes hurtigt, så vi var klar i tide. Jeg havde tænkt,vi skulle have et roll-up system med, for ikke kun kunne det vise vores navn frem sammen med vores produkter, det kunne samtidig nemt pakkes sammen, sættes op og transporteres. På den måde kunne vi bruge det flere gange uden problemer, og det ville være smart økonomisk.

Desuden kunne trykpriser.dk levere os et rll-up system i en rigtig god kvalitet på rigtig korttid, så vi kunne nå det inden vores næste messe. Ledelsen gav grønt lys, og vi fik det hele leveret hurtigt. Kvaliteten var gennemført og helt fantastisk, og jeg er helt sikker på, at det er det samme firma, jeg vil benytte næste gang, jeg skal have trykt noget, uagtet hvilken slags tryk, der er tale om.

Det blev en rigtig god messe, og i modsætning til sidste gang, vi var af sted, så var vores navn på alles læber, og opmærksomheden fortsatte også efter messen i form af flere nye kunder og bestillinger. De roll-ups har mere end tjent sig selv ind allerede.