Dørene til tilbygningen

Vi har i mange år snakket om, at vi skulle bygge ud, nu er vi så endelig i gang, og så gik det op for os, at der er meget mere til at bygge ud end bare det at bygge ud. Der skal være døre indvendigt, og det var så der, vi løb i vores største problem. Vi vidste godt, hvad vi ville have, men vi kunne bare ikke finde dem, som vi ville have. Det var umuligt, og vi havde netop givet op og var ved at indgå et kompromis, da vi ved et tilfælde faldt over en hjemmeside, hvor de havde et stort udvalg, og til vores held havde de også lige dem, vi gerne ville have.

De er professionelle

Vi tog en lang snak med både deres kundeservice og de håndværkere, som tog sig af tilbygningen, og derefter var vi helt sikre på, at det hele var i orden – inklusiv kvalitet. Selvom prisen var lav, så var alle garantier i orden.

Vi tog chancen og kastede os ud i at bestille de indvendige døre, vi skulle have. Til vores store overraskelse opdagede vi, at vi allerede efter et par få arbejdsdage kunne se, at de havde leveret dørene.

Da vi kom hjem fra arbejde, kunne vi se, at det var døre i en rigtig god kvalitet, og håndværkerne havde allerede installeret dem, så de passede perfekt fra starten af. Noget, som vi alle gerne vil have.

Vi har nu været i gang med ombygning i tre måneder, og vi har ikke på noget tidspunkt, selvom vi er meget tilfredse med vores håndværkere, fået en service og kvalitet til så god en pris andre steder, så vi vil da bestemt på sigt købe de samme døre til resten af huset, så det hele kommer til at være ens.