Få tips og tricks til pleje af pigehår og mandeskæg

Vi er alle født forskellige, og vi har alle forskellige former for hår. Nogle har krøller, andre har glat hår. Nogle har mørkt hår, andre har lyst. Men uanset hvad der sidder på toppen af hovedet – eller om det sidder i hovedet, som skæg, så kræver det faktisk en del af både drenge og piger at passe på sit hår. Det hører måske mest pigerne til at bruge diverse produkter, såsom balsam, shampoo og conditioner. Men drenge kan også sagtens bruge det. Og har de behov for at bruge produkter, som er lidt mere maskuline, så findes der også produkter til at vedligeholde skægget!

 

Så hvis du er kommet til denne artikel – og stadig læser med – så kan du regne med at finde inspiration til, hvor du finder mere viden og flere tips omkring pleje af hår. Du ved sikkert godt, hvis du er hyppig bruger af hårpleje, at produkterne er én stor jungle at finde rundt i; både når det kommer til hvad de forskellige produkter kan, men også hvorvidt de overhovedet har en mærkbar effekt på brugerne. Er du interesseret i dette, så kan du med fordele besøge denne blog om hårprodukter og skægolie, hvor du kan finde megen viden og erfaring i de forskellige artikler.

 

Et eksempel på en god skægolie

Selvom skægolie måske lyder som noget, de færreste bruger, så opfordres det faktisk til, at flere bruger det. Både til dem, som har skæg af og til, men også til de mænd, som har et smukt fuldskæg. Begge former for skæg har nemlig de samme tendenser, ligesom at huden inden under skægget også har det hårdt uanset hvad. Derfor bør du have en god skægolie.

 

Skægolie er typisk små, koncentrerede flasker af sunde olier, som har bestemte egenskaber. De har også fået tilføjet en smule parfume, hvilket nemlig sikrer skægget mod at samle for meget lugt op. Lugt i skægget, som jo er en meget normal irritation. Olierne plejer også både skæg og huden under skægget, hvilket kun er godt!

 

Hårfarver i høj kvalitet

Et sted hvor mange piger og kvinder ofte har negative oplevelser, er når de skal have farvet hår. Enten er det den forkerte nuance, eller også er hårfarven ikke særlig god. Det sker måske hyppigst, når man farver håret selv derhjemme, og derfor er det også endnu vigtigere at vælge en hårfarve af høj kvalitet i de tilfælde. Sådanne produkter kan du finde på den tidligere nævnte blog, hvor du kan læse om erfaringer, tips og produkter.