Gør billederne helt unikke

Jeg kender mange, der laver kollager af deres familiebilleder og hænger dem op i store rammer derhjemme. Ideen er sjov, for der er meget at se på, men det bliver også lidt rodet, og det er ikke altid, at alle de mange billeder får den opmærksomhed, de fortjener. Jeg er mere til billeder med et enkel motiv, som jeg kan nyde til fulde i stedet.

Det skal være et godt billede

Når der er tale om et enkelt motiv, så skal kvaliteten også være derefter. Især hvis billedet forstørres og hænges op, for der ses det hele meget mere tydeligt. Jeg kan desuden godt lide billeder i sort og hvid, for der ses nogle helt andre detaljer i dem, end der gør i farvebilleder. Helt almindelige billeder kan sagtens forvandles til sort og hvid, men det er bedst, hvis de er det fra starten af.

Jeg har fået taget et rigtig godt et med alle tre børn. Hans, mit og vores fælles, og på billedet ses det tydeligt, hvor glade de alle tre er for hinanden. Det er det billede, der skal op at hænge i stuen, og jeg har derfor kigget efter en ramme, der vil gøre det ære og passe perfekt til det.

Jeg fandt noget bedre

Udvalget i forretningerne var ikke lige mig, så jeg kiggede på nettet i stedet, og her fandt jeg noget, der er meget bedre. Det er muligheden for at få et foto på lærred i stedet for i ramme. Med den perfekte score på Trustpilot og de flotte eksempler, så var jeg sikker i mit valg.

De også mere end leverede varen, så nu hænger de tre piger og smiler til os i stuen, og den ramme, lærredet er spænd på, giver billedet en dybde og en fylde, jeg ikke havde troet var muligt.