Hårpleje til både mænd og kvinder

Alle ved, at en ny, smart frisure kan gøre underværker for ens look. Hvad end man er mand eller kvinde går langt de fleste meget op i, hvordan deres hår og eventuelle skæg ser ud. Men det kan være let at glemme, at man kan gøre en næsten lige så stor forskel for sit look ved at holde ens hår sundt og smukt, som man kan ved at betale i dyre domme for en ny klipning. Velplejet og glansfuldt hår vil altid være på mode, uanset, hvilke hårtendenser man ellers følger. 

Men hvilke produkter kan så hjælpe med at opnå den velplejede effekt – og til en fornuftig pris? Det er det afgørende spørgsmål. Her har jeg selv erfaret, at der findes blogs på nettet, hvor skribenterne deler ud af deres gode tips til mirakelprodukter og, ikke mindst, hvor de kan købes til ikke alt for mange penge. På en af disse blogs opdagede jeg selv mit nye favoritprodukt, der virkelig gør en forskel for mine tørre spidser – nemlig arganolie

Argansk olie er inden for de seneste år blevet kendt som et sandt mirakelmiddel inden for hårpleje, med produkter der indeholder olien der strækker sig helt fra shampoo og balsam til plejende sprays og dybderensende hårkure. Arganolie absorberes i håret, og er sundt for både rødderne samt tørre og spaltede spidser. Det er især godt til hår, der er skadet og udtørret fra enormt meget styling, eller som ikke er blevet klippet i lang tid. Her ser jeg selv en stor forskel på mit hår fra før jeg begyndte at benytte arganolie. Imellem klipninger kan arganolie gøre spidserne bløde igen, så håret ikke får et slidt udseende over sig. Dette er også klart en fordel, jeg benytter mig af. Desuden sker absorberingen hurtigt, så det ikke ser ud til, at håret er fedtet. I stedet ser håret skinnende og smukt ud – perfekt. Med regelmæssigt brug af arganolie bliver håret stærkere, da olien indeholder essentielle vitaminer, proteiner og fedtsyrer og antioxidanter. Det er altså en sand mirakelolie, især, hvis man kæmper med tørt eller glansløst hår. 

Jeg læste mig frem til, at olien kunne fås i mange forskellige produkter på webshoppen hair4all. Jeg er siden gået hen og blevet afhængig af deres andre produkter, da priserne er så gode, og jeg er endda begyndt at købe mine gaver derfra; senest købte jeg skægpleje til min kæreste, da de også tilbyder mange produkter specielt til mænd. Så uanset, hvem man er vil jeg anbefale, at man klikker ind og tjekker deres mange gode tilbud og fornuftige priser ud.