Hjælp til at finde de helt rigtige hårprodukter

Min mor har altid lært mig at være ærlig, så det må jeg hellere være. Jeg har aldrig gået særlig meget op i hårpleje. Mit hår har altid bare fået lov til at passe sig selv, og da jeg fra naturens side har meget stærkt og tykt hår, har det aldrig været et problem.
For et par år siden valgte jeg imidlertid at få lavet permanente krøller og få tyndet lidt ud i mit hår, da jeg trængte til, at der skete noget nyt med min frisure.
Pludselig fandt jeg ud af, at mit hår havde brug for pleje for at holde krøllerne flotte og sunde, når de blev udsat for så hårde behandlinger i forbindelse med permanentbehandlingerne. 
Jeg havde ingen erfaring indenfor hårpleje, og min frisør anbefalede naturligvis kun de produkter, som hun selv solgte, men da jeg er på SU, havde jeg ikke penge til at købe så dyre hårprodukter. Jeg fandt derfor frem til blogsiden for hair4all, hvor der er et væld af anbefalinger af diverse hårprodukter, hårfarve, skægpleje og så videre, så der var naturligvis også anbefalinger af produkter, der opfyldte mit behov. Jeg fandt ret hurtigt frem til de produkter, jeg skulle bruge og fik dem bestilt hjem. Det var super dejligt med en overskuelig blogside, hvor det var nemt at finde de produkter, der var optimale for mit hår.

Min mor begyndte på et tidspunkt også at have problemer med sit hår. Det kunne ikke holde på farven og begyndte at kruse. Hun kunne ikke finde ud af, hvad hun skulle gøre ved det, eller hvilke produkter hun skulle prøve at købe, for der findes jo milliarder af forskellige slags produkter på markedet. Jeg anbefalede hende naturligvis at prøve at kigge på hair4all’s blogside. Hun blev super glad for siden og fandt nogle forskellige produkter at prøve. Efter et par forsøg fandt hun frem til et par forskellige produkter, som hjalp virkelig meget på hendes hår. Nu bruger hun kun de produkter og har aldrig problemer med håret mere. Hun har endda selv været inde og skrive en anmeldelse af produkterne på blogsiden, så andre med samme problemer kan få hjælp til at løse det.

Vi er begge enige om, at det er super dejligt, at hair4all har en blogside med anbefalinger, fordi det ellers kan være en jungle at bevæge sig rundt i, når man skal finde frem til de bedste hårprodukter til netop ens eget problem. Vi har begge derfor kun de bedste anbefalinger af blogsiden fra hair4all!