Lyt til e-bøger mens du klarer du huslige pligter

Huslige pligter er og bliver bare ikke det sjoveste. Faktisk er det lidt af en pestilens, men der er desværre ikke noget at gøre, for de skal klares, hvis du ikke vil bo i, hvad der kunne minde om en losseplads. Heldigvis har jeg dog fundet en måde, hvorpå det hele bliver lidt medgørligt, og faktisk er det ikke længere et irritationsmoment for mig at skulle gøre rent, og det vil det med alt sandsynlighed heller ikke være for dig, hvis du kan lide bøger.

E-bøger er mit hemmelige våben

Jeg elsker bøger, og jeg elsker at fordybe mig i dem, men det er bare ikke altid, at jeg kan finde tid til at sætte mig i sofastolen og få læst en masse sider – men det behøver jeg heller ikke længere for at nyde en bog. Jeg er nemlig begyndt at lytte til e-bøger, og jeg gør det mere eller mindre hele tiden, for som når man selv læser, så bliver man altså fanget af handlingen. Hovedsageligt lytter jeg til bøgerne, når jeg klarer de huslige pligter såsom madlavning, støvsugning osv. Derudover lytter jeg også til det i bussen på vej til arbejde, og jeg må ærligt indrømme, at det har gjort nogle af de sure tjanser meget bedre og mere overskuelige, fordi det er disse tidspunkter, hvor jeg kan lytte til mine yndlingsbøger.

Tilhænger af krimier 

Jeg lytter til det hele, men min store kærlighed er krimier. Jeg elsker dramaet og mystikken, og så går jeg naturligvis og leger detektiv, mens e-bogen kører. Det giver bøgerne noget ekstra kant, at du har mulighed for at leve dig ind i dem og endda gætte med på, hvem der kan være morderen. 

Er du selv vild med bøger, men har du også svært ved at finde tiden, så lyt da til e-bøger, mens du klarer de huslige pligter – det gør alt lidt lettere.