Nye tider

Jeg har altid sværget til mine bøger, og jeg kunne ikke forestille mig, at jeg skulle til at skifte dem ud med noget som helst andet. Men mine børn mente nu, at jeg burde have en kindle, så jeg også let kunne læse højt for børnebørnene. De var i forvejen vant til en kindle, så det ville ikke blive noget problem, for de kunne jo let lære mig det hele. Jeg slog mig i tøjret som en vild hest, men til sidst var jeg alligevel nødt til at overgive mig og sige, de godt måtte give mig en i fødselsdagsgave.

Jeg blev hurtigt overbevist

Der kom et abonnement med, og jeg blev noget overrasket over, hvor let det er at bruge og hvor stort et sortiment, de har, indenfor alle generer. Det har vist sig at være den perfekte løsning for en læsehest som mig, og det er pludselig slet ikke nødvendigt at tage en stor taske med til mine bøger, når jeg skal tage toget på arbejde eller skal på ferie, min kindle er nok. Og så længe mit abonnement bliver ved med at have så stort et sortiment og holde en pris, som ikke koster mere, så er jeg klar på at være med. Faktisk er jeg så klar, at jeg har købt en kindle til min mand, for han brugte også min, så jeg blev nødt til at gøre noget og løsningen var selvfølgelig, at han også fik en kindle. Nu kan han så sidde og læse dokumentarbøger, mens jeg nyder en god krimi, eller vi kan begge læse et godt historisk drama, mulighederne er utallige, for de har alle genrer i deres sortiment.

Så nu er der ingen tunge bøger med på ferien, kun vores kindle, og det eneste, vi mangler, er duften af den nye bog, som i så mange år har været en del af oplevelsen.