Rullegitter er en effektiv løsning mod fremtidige indbrud i min elektronik-butik

Som ejer af en elektronikbutik i Odense har jeg flere gange oplevet indbrud i butikken, hvor der blev stjålet varer for rigtig mange penge. Tyvene skaffede sig adgang ved at smadre ruderne til butikken. For en uge siden skete det så igen, at tyveknægte var i gang med at bryde ind, men heldigvis blev det afværget af nogle forbipasserende. Men nu har jeg fået nok af ubudne gæster. Derfor har jeg fået sat rullegitter op foran butiksvinduerne som en sikkerhedsforanstaltning mod tyveri efter lukketid.

Et rigtig godt tilbud på rullegitter hos Thoms Låse

Jeg kender flere andre butiksindehavere, som har gode erfaringer med at have rullegitter, og en af dem anbefalede mig at kontakte Thoms Låse & Sikring. Det er en låsesmed i Odense, som har stor erfaring med tyverisikring af butikker. Jeg fik hurtigt en aftale med firmaet, som er meget fleksible med hensyn til, hvornår man som kunde har tid til at mødes. De mødte op på det aftalte tidspunkt, og jeg fik et rigtig godt tilbud på et rullegitter, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg oplevede at få en meget professionel rådgivning, hvilket jeg var glad for, da jeg ikke har meget forstand på, hvilken slags rullegitter der skulle sættes op, eller hvordan det skulle monteres. Jeg er rigtig tilfreds med den sikkerhedsløsning, jeg har fået, og det automatiske rullegitter er nemt at betjene. Jeg sover trygt om natten, nu hvor jeg ved, at butikken er effektivt beskyttet mod indbrud.

Thoms Låse tilbyder effektive sikkerhedsløsninger og god rådgivning

Jeg kan helt klart anbefale Thoms Låse til andre erhvervsdrivende eller private, som har brug for en sikkerhedsløsning til deres hjem, hvad end det er rullegitter, låse, alarmer, videoovervågning eller andet, som har til formål at holde tyveknægte borte. Thoms Låse kører ud til kunder i Odense og overalt på Fyn, og de er meget fleksible. Thoms Låse tilbyder desuden skræddersyede løsninger til favorable priser, og som kunde får man en rigtig god service og vejledning.