Tekander til enhver smag

Server din the med stil

Når du byder dine gæster på en kop dampende varm the, kan du ligeså godt gøre det med stil. For en tekande kan heldigvis meget mere end blot at holde teen varm. Sætter du en tekande på bordet fra Carstensens Tehandel, undgår du ikke bare at byde dine gæster på koldt og kedeligt the, du sætter også noget stilfuldt frem, der helt sikkert vil skabe stor beundring blandt dine gæster. Tekander kan i dag fås i næsten ligeså mange varianter, som der findes typer af the. Kanderne kan være store eller små, de fremstilles i forskellige materialer, og prisklasserne på dem svinger også utrolig meget. Men der kan være mange gode grunde til at investere i en flot Tekande. For te er ikke længere noget, der er forbeholdt den engelske overklasse, det er i høj grad også blevet noget almindelige mennesker drikker ude ved sofabordene. Teen har nemlig mange gode sundhedsmæssige egenskaber, og du undgår den her oppustethed, der nogle gange kan følge med det at drikke for meget kaffe.

Tekander i alle afskygninger

Hos Carstensens Tehandel sælger vi flotte tekander i alle mulige afskygninger. Vi har både dyre og billige kander, vi har dem i et moderne design, og vi sælger dem i et look, så de ligner noget fra H.C. Andersens tid. På vores webshop finder du eksempelvis en tekande i mærket Ceylon Vintage fra Bredemeijer, en kinesisk produceret tekande i støbejern eller en virkelig elegant klassisk engelsk tekande fra Wedgwood. Til vores tekander sælger vi også dekorative tekopper, som helt sikkert kan matche kanden på sofabordet.

Teparadis på nettet eller i Sønderjylland

Carstensens Tehandel er en kombineret webshop og fysisk butik i Aabenraa. Siden 1988 har ejeren Peter Hadberg Carstensen fra sin butik i det sønderjyske solgt egne teblandinger, og dekorative tekander til kunder på nettet og til de besøgende i området. Her er der opbygget et sandt teparadis, der betyder, at danske tedrikkere har det perfekte sted at gå hen, når de ønsker enten unikke teblandinger eller flotte kander til at servere teen i.