Tiden til at være sund er nu

Nytåret er kun et par uger væk, og vi har alle så mange gode ideer om, hvad vi skal gøre for at blive sundere. Der er mange, som har en masse forsæt, de gerne vil holde, men det er ofte, at det ikke holder, så vi tænkte, at vi i firmaet ville give det hele et boost og være med til at sikre, at der bliver holdt en god livsstil hele tiden. Det giver ifølge eksperterne en rigtig god mulighed for at holde det løfte, man lover sig selv ved årets udgang.

Hjælp til selvhjælp

Første tiltag har været etableringen af et fitnesscenter i kælderen, og så skulle en frugtordning være et ekstra boost, som skulle holde alle til ilden og sikre, at de fik en sundere hverdag med mere grønt og mere motion.

Jeg foreslog det til ledelsen, og de mente, det var et godt projekt og bad mig stå for det. Jeg havde allerede gjort en del af mit forarbejde, og jeg havde fundet et firma, http://www.frugtcompagniet.dk/, som kunne levere alt det, som vi skulle bruge af tørret og frisk frugt til alle afdelinger.

Jeg valgte dem af flere grunde

Jeg havde snakket med deres kundeservice, og de havde været meget behjælpelige med at finde det, som jeg skulle bruge. Det var meget professionelt, og de var også gode til at vejlede mig ud fra firmaets demografiske sammensætning.

Jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg valgte dem, for de har siden dag et leveret så punktligt, som rådhusuret slår, og de har altid været venlige og behjælpelige med alt. Kvaliteten af det, som de leverer, er helt i top, og de har hver gang leveret det bedste, som vi kan forestille os. Det er utroligt, at de kan levere den service og de produkter til den pris, men vi klager ikke over det, det er jo altid rart, at vi kan spare lidt penge i hverdagen.