Til hyggestunder alle steder

Noget af det bedste jeg ved, det er min lille hyggekrog. Det er mit helt private hjørne, hvor der kun er plads til mig og læsning. For mig noget af det bedste, der findes. Det er her, jeg kobler af og lader mine batterier op. Og der er ingen bedre måde at gøre det på en gennem fantasiens verden. Den står gerne på bøger som Ringenes Herre og Hobbitten. Mine klare favoritter, men generelt alt i den genre. Der må gerne være drager, prinsesser, monstre og magi. Det er et univers, der er så fortryllende, og jeg kan ikke få nok af den slags.

Online bøger

Normalt vil afslapning for mig være at ligge min telefon eller tablet fra mig, men ikke nr det kommer til læsning. For e-bøger skal der til, og så kommer det hele bare på lydløs. Så kan jeg slippe for alle de irriterende lyde og bare drømme mig væk. Nogle gange er det med musik til, det kommer lidt an på. Det vigtigste er læsningen, og de at tabe fornemmelsen for tid og sted.

For at give mig selv alle muligheder for at læse så meget som muligt, ja så er det e-bøger fra politikenbooks, jeg bruger. Et stort udvag et sted, hvor det er nemt at søge efter det, jeg gerne vil læse, og nemt at finde det, jeg er i gang med lige nu.

Så er det bare bløde puder og tæpper, noget varmt at drikke og læsningen. Det er også lettere at læse e-bøger. De vejer ikke, og der skal ikke bladres på samme måde. Man må gerne være praktisk, når man dyrke sin hobby. Det er også billigere, og e-bøger fylder ikke, hvilket også er smart i en lille lejlighed. Så er der plads til alt det andet, man får samlet sammen.