Varm og stadig pæn

Om det er, når jeg skal vente på bus eller tog om vinteren, eller om det er til cykelturen, så er det vigtigt at holde fødder og tæer varme. Det er det i hvert fald for mig, for er de varme, så fryser jeg heller ikke om resten af kroppen. Men vinterstøvler er som regel klodsede og kedelige. De skal være større end dem, jeg bruger om sommeren ja, men de behøver ikke være for kluntede.

Pæne og holder vandet ude

Jeg har fundet nogle rigtig flotte tamaris sko. De går op om anklerne, så jeg ikke bliver kold der, de har en kraftig sål, der holder kulde ude, de holder vind og vejr ude, og så har de en rødbrun farve, der gør dem til noget særligt. Normalt er den slags i lysebrun eller sort, men jeg er vild med, at dem her har en anden farve end det. Det giver dem lidt ekstra, og det kan jeg godt lide.

Og så er de rare at have på. Det betyder også meget, for det er alligevel noget fodtøj, der skal tilbringes noget tid i hver eneste dag vinteren igennem. Det betyder nemlig meget, for er bussen forsinket grundet vejret, så kommer det til at tage lidt mere tid end normalt.

Jeg har allerede købt dem

Jeg vil hellere være i god tid, når det kommer til fodtøj om vinteren. Derfor har jeg allerede købt mine vinterstøvler. De er også allerede plejet, og jeg har gået dem lidt til herhjemme. Det sidste tog ikke længe, de er som skabt til fødderne og behagelige at have på fra starten af. Noget der kendetegner de gode mærker, hvis du spørger mig.

For der er forskel på godt fodtøj og mindre godt. Jeg vælger altid det bedste, der kan fås, og helst billigt online.