Verden ventede, men det gjorde flyet også

Jeg var så klar på min rejse. Rygsækken var pakket og foran mig ventede flere lande i Syd- og Mellemamerika. Med et intensivt spanskkursus i baglommen og en masse viden på nettet så følte jeg, at jeg var klar til et stort eventyr, selvom det var lidt mærkeligt at skulle af sted helt alene for første gang i tilværelsen. Men det skulle tage sin tid, for flyet var forsinket.

Fanget i Danmark indtil videre

Ikke at jeg havde store planer og noget, som jeg skulle nå, men jeg ville gerne af sted. Jeg havde sparet op til denne tur længe, og jeg havde glædet mig i mindst lige så lang tid. Så er det mere end irriterende bare at sidde og glo og vente og ikke vide, hvornår der reelt er afgang.

Det eneste, jeg ville nyde ved ventetiden var, at jeg kunne få de sidste par timer med velfungerende netforbindelse, for der hvor jeg skulle hen, var det ikke muligt hele tiden. Og jeg glædede mig faktisk til ikke at være online hele tiden.

Det var heldigt, jeg brugte tid på nettet, for det var her, jeg fandt ud af, at der er firmaer, der kan hjælpe dig med at få en kompensation, hvis dit fly var forsinket. Da jeg hverken havde tid, lyst eller mulighed for at gøre noget ved den slags selv, så var det eneste logiske valg at overlade det til dem i stedet.

Valget faldt på Skyhelp

Der var masser af glade kunder, så allerede der er det en god indikator på, at her er et firma, hvor det hele fungerer, som det skal. Desuden var deres gebyr lavere end de andres. Det betyder flere penge til mig, endnu noget, der ikke skal klages over. Jeg gav alle nødvendige oplysninger, der ikke var overvældende, og så sørgede de for resten, mens jeg oplevede verden.